Мінцифра запускає Drone Hackathon для пошуку нових рішень у галузі military-tech

20:11, 16 серпня 2022
Заявки на участь приймаються до 23 серпня.
Мінцифра запускає Drone Hackathon для пошуку нових рішень у галузі military-tech
Джерело фото: gizchina.it
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мінцифра разом із партнерами проведе перший міжнародний Drone Hackathon. Головна ціль хакатону — напрацювати нові рішення у сфері military-tech для виробництва дронів. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Реєстрація учасників доступна за посиланням. Заявки на участь приймаються до 23 серпня.

Участь у конкурсі-хакатоні можуть взяти інженери-конструктори, радіоінженери, оператори безпілотників та програмісти, які працюють на Python, Java, R, C++, Tensorflow або ж займаються Embedded-розробкою. Можна подаватися як командою, так і самостійно.

Drone Hackathon складатиметься з двох частин. Перша — дистанційна робота над челенджами, які команди отримають після реєстрації. Друга частина відбудеться в місті Києві офлайн із 26 до 29 серпня, де учасники доопрацюють спільні рішення та представлять їх журі. Учасники отримають ексклюзивний мерч Армії дронів, а переможці хакатону — грошову винагороду.

«Розвиток military-tech — наш пріоритет на найближчі роки. Державі важливо підтримати стартапи, які виробляють дрони, займаються кібербезпекою та розвивають військові технології. Впевнений, що завдяки розвитку цього напряму з'явиться більше стартапів, які зроблять нашу армію однією з найтехнологічніших у світі. А такі хакатони сприятимуть розвитку й мотивації спеціалістів розвивати та масштабувати свої ідеї», — зазначив Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду