Прокуратура передала в АРМА активи компанії, пов’язаної з російським «Газпромом»

23:59, 20 серпня 2022
Передано в управління АРМА корпоративні права компанії, пов’язаної з російським холдингом «Газпром», на суму понад 6 млн грн.
Прокуратура передала в АРМА активи компанії, пов’язаної з російським «Газпромом»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Подільська окружна прокуратура міста Києва передала в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів корпоративні права компанії, пов'язаної з російським холдингом "Газпром", на суму понад 6 мільйонів гривень. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Зазначається, що прокурори здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційної ладу або захоплення державної влади (ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України).

"У межах провадження правоохоронці досліджують діяльність ряду підприємств, які працюють на ринку постачання твердого, рідкого, газоподібного палива. Засновниками цих підприємств є резиденти РФ, а кінцевим бенефіціарним власником - ПАО "Газпром нефть", що входить до холдингу "Газпром", - йдеться у повідомленні. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду