Для українських перевізників автоматизують отримання міжнародних дозволів ЄКМТ

07:39, 10 вересня 2022
Наразі формування та подача електронної анкети можлива у тестовому режимі.
Для українських перевізників автоматизують отримання міжнародних дозволів ЄКМТ
Джерело фото: freepik.com/wirestock
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З 1 до 15 вересня скасована паперова подача листів-повідомлень на участь у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України.

«Міністерство інфраструктури України спрощує процедуру і створює прозору дозвільну систему. Конкурс з розподілу дозволів ЄКМТ буде повністю автоматизовано, а подача документів буде здійснюватися виключно в електронному вигляді через систему "Шлях" Державної служби України з безпеки на транспорті», - сказано у повідомленні.

Як зазначається, наразі формування та подача електронної анкети можлива у тестовому режимі. Всі створені у цей період електронні анкети будуть автоматично видалені перед початком офіційної процедури конкурсу.

З 1 до 31 жовтня 2022 року автомобільному перевізнику необхідно подати електронну анкету для участі в конкурсі на 2023 рік.

У Мінінфраструктури звертають увагу, що електронна анкета може бути редагована лише до моменту її передачі на розгляд конкурсної комісії. Після передачі на розгляд можливість внесення будь-яких змін буде відсутня.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду