Поліцейські вже зафіксували близько 40 воєнних злочинів на звільнених територіях Харківської області – Єнін

20:18, 13 вересня 2022
За словами першого заступника очільника МВС, поліцейські вже в повному обсязі працюють на звільнених територіях області.
Поліцейські вже зафіксували близько 40 воєнних злочинів на звільнених територіях Харківської області – Єнін
Джерело фото: facebook.com/mvs.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На деокупованих територіях Харківської області вже в повному обсязі працюють поліцейські, фахівці ДСНС України, Нацгвардійці та прикордонники. Про це в ефірі телемарафону заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, повідомляє Департамент комунікації МВС України.

«Сили оборони потужним і впевненим натиском звільняють українські міста і села, а тепер таким же потужним і впевненим натиском на звільнених територіях вже почали проводити спеціальні заходи підрозділи системи МВС. Головна мета – повернути закон, порядок і безпеку до міст, відновити життєдіяльність територій, які були під російським гнітом. І що важливо – не допустити повторної окупації. Хочу наголосити, що поліція, рятувальники, поліція, прикордонники, працівники ДМС – у кожного з них є чіткі напрямки роботи щодо відновлення життєдіяльності на деокупованих територіях», - сказав Євгеній Єнін.

За словами першого заступника очільника МВС, поліцейські вже в повному обсязі працюють на звільнених територіях Харківської області, вже зафіксували близько 40 воєнних злочинів.

«Окупанти були на цих територіях досить тривалий час і, звичайно, вони робили все для того, щоб приховати сліди своїх злочинів», - розповідає Євгеній Єнін.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області