У Ізюмі вилучили докази функціонування так званої «поліції», фото

20:39, 14 вересня 2022
У м. Ізюм представниками РФ під час окупації була створена «поліція».
У Ізюмі вилучили докази функціонування так званої «поліції», фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 14 вересня прокурори Харківської обласної прокуратури спільно зі слідчими другого слідчого відділу теруправління ДБР, розташованого у м. Полтаві, у рамках кримінального провадження за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України), провели обшуки у псевдовідділі поліції, створеному представниками РФ під час окупації м. Ізюм.

«Під час обшуку виявлено докази того, як окупанти намагались створити «поліцію» на захопленій території. Зокрема, вилучено: книги обліку чергування так званих «поліціянтів», списки осіб, які займали фейкові посади, матеріали звернення громадян про вчинення злочину до псевдополіції, нормативно-правові акти РФ, печатки і штампи російського зразку тощо.

Кожного дня ЗСУ звільняє українські території від країни-агресора. Зрадникам від кримінальної відповідальності та правосуддя вже не втекти. Позиція прокуратури та ДБР єдина: робимо все можливе задля покарання за Законом та Справедливістю!», — сказано у повідомленні прокуратури.

Раніше ми писали, що Зеленський приїхав у звільнений Ізюм.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області