Тростянецький райсуд Вінницької області тимчасово призупинив відправлення поштової кореспонденції

15:20, 26 жовтня 2022
Це сталося через відсутність належного фінансування на закупівлю знаків поштової оплати (марок) та оплати поштових послуг.
Тростянецький райсуд Вінницької області тимчасово призупинив відправлення поштової кореспонденції
Фото: facebook.com/TrostyanecCourt
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У зв'язку із відсутністю належного фінансування на закупівлю знаків поштової оплати (марок) та оплати поштових послуг у Тростянецькому районному суді Вінницької області станом на 26 жовтня 2022 року тимчасово припинено відправку поштової кореспонденції, а відтак судові повістки, процесуальні документи (копії судових рішень, виконавчі листи тощо) учасникам судових процесів поштовим зв’язком не надсилаються. Про це повідомляє пресслужба суду. 

«Тож просимо учасників судових засідань при зверненні до суду зазначати про всі відомі засоби зв’язку учасників розгляду - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів (власні та інших учасників розгляду справи), а також використовувати альтернативні способи для отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень тощо) та інформації від суду, а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи номер свого мобільного телефону;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою або особисто в канцелярії суду;
  • для отримання інформації телефонувати безпосередньо до суду за номером телефону: (04343) 2-24-52;

     Також для комунікації з судом повідомляємо номер мобільного телефона: 063-434-12-68.

Для безперешкодної комунікації із Тростянецьким районним судом Вінницької області та безперебійного здійснення судочинства рекомендуємо користуватися підсистемою “Електронний суд” та миттєво подавати й отримувати кореспонденцію по судових справах», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що Жовтневий районний суд міста Дніпропетровська тимчасово припиняє відправлення поштової кореспонденції.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва