Зеленський про Трампа: При ньому не було повномасштабного вторгнення рф, не знаю, як би він реагував

09:05, 28 жовтня 2022
Президент сказав, що не знає, як би реагував Трамп, оскільки за його президентства не було повномасштабного вторгнення рф у нашу країну.
Зеленський про Трампа: При ньому не було повномасштабного вторгнення рф, не знаю, як би він реагував
Скріншот
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що не може звинувачувати експрезидента США Дональда Трампа у недостатній підтримці України, оскільки за його президентства не було повномасштабного вторгнення рф у нашу країну.

Про це Президент сказав в інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera.

«Байден допомагає нам більше, ніж було до нього. Але при цьому я не можу звинувачувати зараз Трампа, тому що при ньому повномасштабного вторгнення не було, і тому я не знаю, як би він реагував».

Також, відповідаючи на питання про можливе повернення Трампа до влади, Зеленський зазначив, що це справа американського народу, і він не має на це жодного впливу.

«Є меседжі, які непокоять нас. Вони, мені здається, політичні, тому що лунають під час виборчого процесу в США, щодо зниження підтримки України, тощо. Я вважаю, що це передвиборчі кроки. Будемо принаймні в це вірити.

Що стосується підтримки Америки, двопартійна підтримка є, вона зберігається, і в Конгресі повна підтримка зберігається. Авжеж, якщо буде перевантажена політична атмосфера, може щось змінитися, подивимось».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду