Розкрадання 885 тисяч гривень на реконструкції гімназії: керівнику комунального підприємства та підряднику повідомлено про підозру

07:40, 2 листопада 2022
Комунальне підприємство уклало з товариством-підрядником ряд договорів щодо проведення будівельних робіт з реконструкції гімназії у Голосіївському районі Києва з прибудовою будівель і споруд.
Розкрадання 885 тисяч гривень на реконструкції гімназії:  керівнику комунального підприємства та підряднику повідомлено про підозру
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голосіївською окружною прокуратурою м. Києва повідомлено про підозру керівнику одного зі столичних комунальних підприємств та директору товариства підрядника у заволодінні коштами столичного бюджету та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Встановлено, що комунальне підприємство уклало з товариством-підрядником ряд договорів щодо проведення будівельних робіт з реконструкції гімназії у Голосіївському районі міста Києва з прибудовою будівель і споруд.

Зазначається, що з метою заволодіння бюджетними коштами підозрювані внесли до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості та обсягів виконаних робіт, завдавши збитки столичному бюджету на суму понад 885 тисяч гривень.

За місцем роботи фігурантів вилучено тендерну документацію, договори та інші документи, що підтверджують протиправну діяльність.

Наразі слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду