Розтрата зерна на 3,2 млн грн: САП та НАБУ завершили слідство у справі

21:29, 14 листопада 2022
Зловживання виконувача обов’язків директора державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» призвели до розтрати зерна соняшнику на 3,2 млн грн.
Розтрата зерна на  3,2 млн грн: САП та НАБУ завершили слідство у справі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прокурор САП прийняв рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно виконувача обов’язків директора державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України, зловживання якого призвели до розтрати зерна соняшнику на 3,2 млн грн (ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України). За дорученням прокурора детективи НАБУ відкрили матеріали справи стороні захисту. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

За версією слідства, у листопаді 2020 року службовець спільно з іншими співучасниками вчинив розтрату ввіреного їм законними поклажедавцями зерна соняшнику, шляхом безплатного його вивезення з території філії без відома та дозволу власника на користь третіх осіб.

Справа щодо його співучасників: виконувача обов’язків директора однієї з філій державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України, виконувача обов’язків начальника виробничо-технічної лабораторії філії та виконувача обов’язків майстра зміни елеватора філії розглядається у суді.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду