Строк подання ВПО заяв на отримання допомоги продовжено до 1 грудня: на що звернути увагу

21:13, 17 листопада 2022
У Мінсоцполітики звертають увагу, що Мінцифри cформовано переліки таких осіб та за наявності у цих переліках всієї необхідної інформації для призначення і виплати допомоги ВПО орган соціального захисту населення забезпечує призначення такої допомоги за відповідний період без особистого звернення особи.
Строк подання ВПО заяв на отримання допомоги продовжено до 1 грудня: на що звернути увагу
Джерело фото: depositphotos/ Fotofabrika
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що до 1 грудня 2022 року продовжено строк подання ВПО заяв на отримання допомоги.

«До 1 грудня 2022 року продовжено строк подання внутрішньо переміщеними особами заяв на отримання допомоги на проживання до органів соціального захисту населення чи засобами поштового зв’язку, якщо такі заяви були подані засобами Порталу Дія до 30 квітня 2022 року та допомога не була ними отримана», - йдеться у повідомленні.

У Мінсоцполітики звертають увагу, що Мінцифри cформовано переліки таких внутрішньо переміщених осіб, та за наявності у цих переліках всієї необхідної інформації для призначення і виплати допомоги внутрішньо переміщеній особі орган соціального захисту населення забезпечує призначення такої допомоги за відповідний період без особистого звернення особи.

«У разі відсутності у переліках необхідної інформації або некоректності її викладення орган соціального захисту населення за наявності засобів зв’язку інформує внутрішньо переміщену особу про надання такою особою необхідної інформації для призначення допомоги за відповідні періоди, а у разі невключення інформації про особу до переліку така особа додатково подає інформацію, збережену на носіях, що підтверджує факт подання заяви засобами Порталу Дія», - наголосили у відомстві.

Також ми писали, як ВПО не втратити щомісячну допомогу: роз'яснення Мінсоцполітики.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області