Працював на окупантів: СБУ затримала депутата Херсонського осередку ОПЗЖ

20:52, 17 листопада 2022
Колаборант добровільно пішов працювати на росіян, отримавши за це «керівну посаду» у фейковому «міністерстві внутрішніх справ».
Працював на окупантів: СБУ затримала депутата Херсонського осередку ОПЗЖ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Херсонській області затримали депутата з місцевого осередку забороненої в Україні партії «ОПЗЖ», який співпрацював з російськими загарбниками під час тимчасової окупації регіону. Про це повідомили у Службі безпеки України.

Зазначається, що колаборант добровільно пішов працювати на росіян, отримавши за це «керівну посаду» у фейковому «міністерстві внутрішніх справ».

 «Там він працював у відділі боротьби з економічними злочинами, який насправді займався терором місцевих підприємців і змушував їх сплачувати податки до бюджету Росії», — йдеться у повідомленні.

Щодо затриманого зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч. 7 ст. 111−1 КК України (колабораційна діяльність). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 15 років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді