Пункти обігріву: Кличко наголосив, що в Києві облаштовані понад 430 пунктів обігріву, а темі надали «політичного забарвлення»

17:29, 27 листопада 2022
Мер столиці Віталій Кличко наголосив, що в Києві облаштовані та працюють понад 430 пунктів обігріву.
Пункти обігріву: Кличко наголосив, що в Києві облаштовані понад 430 пунктів обігріву, а темі надали «політичного забарвлення»
Джерело фото: slovoidilo.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У суботу, 26 листопада, голова депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив, що народних депутатів залучили проінспектувати локації «Пунктів обігріву», так як, за його словами, «кияни жаліються на невідповідність інформації щодо роботи Пунктів Незламності в місті Києві».

У свою чергу, у неділю, 27 листопада, мер столиці Віталій Кличко наголосив, що «в Києві облаштовані та працюють понад 430 пунктів обігріву». Крім того, зазначив він, місто готує на випадок надзвичайної ситуації оперативно розгорнути ще понад 100 пунктів.

«Місто забезпечило понад 400 генераторів для роботи цих пунктів. Ще близько 100 генераторів надали волонтери та благодійні організації.

Також незабаром місто отримає 12 пересувних модульних котелень, які замовило спеціально під пункти обігріву», - наголосив мер міста.

Кличко зазначив, що не хоче «вступати в політичні баталії».

«Я не хочу, особливо в нинішній ситуації, вступати в політичні баталії. Це безглуздо. Мені є чим займатися.

Та зазначу, що маніпулювати не треба!», - написав Кличко та додав, що в місто робить все, що може, для життєзабезпечення столиці, для комфорту її мешканців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики