У Житомирі «працівниця» газової служби вкрала у пенсіонерки понад 18 тисяч гривень та золоті прикраси

22:44, 19 січня 2023
Вона нібито перевіряла лічильник, але потім пенсіонерка помітила зникнення грошей та прикрас.
У Житомирі «працівниця» газової служби вкрала у пенсіонерки понад 18 тисяч гривень та золоті прикраси
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До Житомирського райуправління поліції надійшло два повідомлення від містян про крадіжки за схожих обставин. До квартир прийшли «працівниця» газової служби та мати з двома дітьми, які обікрали у результаті довірливих громадян. Про це повідомляє пресслужба поліції. 

Як повідомляється, 83-річна пенсіонерка розповіла поліції, що з її квартири зникли 18,5 тисяч гривень та золоті ювелірні вироби. За словами заявниці, нещодавно до неї в квартиру заходила «працівниця» газової служби, яка перевіряла лічильник. Вона досить довго спілкувалася з господинею, а потім пішла.

Також до поліції звернулась 53-річна житомирянка із заявою про крадіжку з квартири 5 тисяч гривень. Поліцейські з’ясували, що в обідню пору в помешканні була тільки 11-річна дівчинка. Вона відчинила двері невідомій жінці з двома дітьми. Незнайомка попросила у маленької господині води для її хлопчика. Тож дівчинка впустила візитерів у квартиру.

В обох випадках непрохані гості ніби й були на очах у мешканців квартир та нікуди не відлучались. Однак ні пенсіонерка, ні школярка не зачинили за ними двері. Тож поліцейські вважають, що разом з цими відвідувачами могли бути спільники, які й заходили слідом і знаходили гроші та цінності, поки всі були зайняті.

Нині правоохоронці встановлюють причетних до подій. Також поліцейські наполегливо закликають громадян не впускати до своїх осель незнайомців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду