Давид Арахамія: Цієї весни точно саджати будемо активно

09:45, 23 січня 2023
Давид Арахамія підтвердив слова Зеленського про кадрові рішення.
Давид Арахамія: Цієї весни точно саджати будемо активно
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як писала «Судово-юридична газета», Володимир Зеленський 22 січня попередив про кадрові рішення найближчим часом. Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія підтвердив ці слова, заявивши, що «активні посадки» будуть вже цієї весни. 

«З 24 лютого офіційними і не офіційними каналами постійно попереджали чиновників усіх рівнів: сфокусуватися на війні, допомозі постраждалим, зменшенні бюрократії і перестати займатися сумнівними справами. До багатьох дійшло. А до багатьох, на жаль, ні. Мабуть, цієї весни точно саджати будемо активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу», – написав він у Телеграм.

Він констатував, що найближчим часом завершиться конкурс на посаду директора НАБУ, і тоді закінчиться побудова незалежної антикорупційної інфраструктури.

«Не на часі» вже не працює. Деякі люди втратили розум і мародерять без страху і докорів совісті. Це стосується і нещодавніх закупівель генераторів, і свіжих скандалів у Міністерстві оборони», – уточнив Арахамія.

Нет описания.

Нагадаємо, що заступника Міністра розвитку громад Василя Лозинського було викрито на одержанні 400 тисяч доларів хабара за сприяння в укладанні договорів на закупівлю обладнання та техніки.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області