Адвокатам нагадали, що спливає термін оплати внесків

19:39, 26 січня 2023
31 січня спливає термін оплати адвокатських внесків.
Адвокатам нагадали, що спливає термін оплати внесків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рада адвокатів Київської області нагадала, що 31 січня 2023 року спливає термін оплати внесків за поточний рік, визначений Положенням про внески на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування. Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

«Нагадаємо, що Рада адвокатів України ухвалила рішення №135, яким затвердила розмір щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування на 2023-2024 роки.

Розмір внеску на 2023 рік встановлено на рівні прожиткового мінімуму, який відповідно до  Закону  України «Про Державний бюджет України на 2023 рік» від 03.11.2022 № 2710-IX складає  на 1 січня 2023 року – 2684 гривні.

Адвокати мають сплатити до 31 січня 2023 року 70% цієї суми або 1878,80 грн на рахунок Ради адвокатів регіону і 30% внеску, що складає  805,20 грн, - на рахунок Національної асоціації адвокатів України.

Звертаємо увагу адвокатів на те, що оплату необхідно здійснювати саме двома платежами на різні рахунки!!!», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що доступ до особистого кабінету надаватиметься адвокатам, які не мають заборгованості по сплаті щорічного внеску — РАУ.

Також повідомлялось, як сплатити щорічні внески через Особистий кабінет адвоката: інструкція.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду