В Одесі знайшли мертву новонароджену дитину у занедбаній будівлі: шокуючі подробиці

20:23, 28 січня 2023
Як виявилося, його там покинула мати, яка вже має трьох старших дітей.
В Одесі знайшли мертву новонароджену дитину у занедбаній будівлі: шокуючі подробиці
Фото: поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Одесі у занедбаній будівлі знайшли новонародженого без ознак життя. Як виявилося, його там покинула власна мати, яка сказала, що малюк уже був мертвий. Про цей повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Тіло малюка знайшли 25 січня у занедбаній будівлі міста. Поліцейські направили тіло немовляти на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті та взялися за пошуки породіллі.

Виявилось, що дитину залишила 34-річна уродженка Кіровоградської області без постійного проживання. Через два дні її розшукали в Одесі на вулиці Сегедській, куди вона переїхала після кількох днів перебування у селищі Хлібодарське.

Жінка зізналася, що 10 січня народила дитину (хлопчика) у занедбаній споруді, де тимчасово проживала зі своїм співмешканцем, але оскільки малюк нібито не виявляв ознак життя, то залишила його, не подумавши про наслідки.

На облік у зв'язку із вагітністю вона не ставала. Також вона вже має трьох старших дітей, які через відсутність житла з нею не проживають.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області