На вулиці Вадима Гетьмана у Києві частково перекриють рух: на який термін

12:39, 4 лютого 2023
Київводоканал працюватиме на каналізаційному колекторі.
На вулиці Вадима Гетьмана у Києві частково перекриють рух: на який термін
Джерело фото: zelenodolsk.otg.dp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Фахівці «Київводоканалу» продовжують працювати на місці аварійної ситуації, яка сталася 2 лютого на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана. Як розповідають у КМДА, там планують замінити ділянку протяжністю майже 40 метрів. Роботи відбуватимуться на глибині 6 метрів. Спеціалісти оперативно відключили пошкоджену ділянку колектора діаметром 500 мм і організували перекачку стоків за іншою схемою.

У Київській міській державній адміністрації наголошують, що для того, щоб усунути аварію якнайшвидше аварійно-ремонтна бригада працює цілодобово.

«Поки роботи триватимуть, водопостачання та водовідведення споживачів не припинятиметься. Однак частину автомобільного шляху доведеться перекрити. Просимо водіїв врахувати це та запланувати альтернативні шляхи об'їзду», - сказано у повідомленні.

У КМДА зазначають, що враховуючи комплексність та складність робіт, орієнтовні терміни виконання – близько 4 тижнів. Якщо період виконання вдасться скоротити – про це повідомлять додатково.

Раніше ми писали, що у четвер, 2 лютого, у Києві частково обмежили рух транспорту по вул. Вадима Гетьмана через аварію на каналізаційному колекторі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська