В Україні не було проблем із роботою терміналів Starlink, — Мінцифри

09:09, 10 лютого 2023
За підсумками перевірки у містах, розташованих поблизу лінії фронту, не було виявлено ознак проблем із роботою Starlink.
В Україні не було проблем із роботою терміналів Starlink, — Мінцифри
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Проблем із роботою терміналів Starlink в Україні не було після заяви про можливе обмеження. Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає «Голос Америки».

Так, за підсумками перевірки у четвер у містах, розташованих поблизу лінії фронту, не було виявлено ознак проблем із роботою Starlink.

Федоров розповів про прибуття першої партії інтернет-терміналів, наданих владою Німеччини. Загалом до країни надійде 10 тисяч нових терміналів Starlink.

«Starlink допомагає щодня рятувати тисячі життів. Енергетична інфраструктура продовжує працювати завдяки Starlink. Лікарі проводять складні операції завдяки зв'язку, який забезпечує Starlink», - додав міністр.

Він назвав Ілона Маска «одним із найбільших приватних донорів нашої майбутньої перемоги» та оцінив внесок компанії у забезпечення інтернет-зв'язку в Україні у розмірі більш ніж 100 млн доларів.

«Сподіваємось на подальшу стабільну роботу Starlink в Україні», - додав Федоров.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області