Ворог може вдарити у будь-який момент без прив'язки до символічних дат, — Повітряні сили

20:20, 26 лютого 2023
Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що в режимі щоденного очікування ударів живуть Харківська, Одеська, Запорізька, Херсонська області.
Ворог може вдарити у будь-який момент без прив'язки до символічних дат, — Повітряні сили
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В умовах війни ворог може завдати ударів по критичній інфраструктурі у будь-який момент, не прив'язуючись до символічних дат. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Я зараз перебуваю у Вінниці, і люди в ці дні тут, як і на заході України, очікують на удари далекобійними ракетами. Я хочу сказати, що в режимі щоденного очікування живуть Харківська, Одеська, Запорізька, Херсонська області. Вибухи там лунають, удари. Жителі не обирають собі там дату 23-24 лютого - вони живуть із цим. І Україна має знати, що там дуже гаряче. Ми говоримо, що ворог атакуватиме критичну інфраструктуру, і прив'язуємося до символічних дат. Однак у нас війна, і удар може бути у будь-який момент», - сказав він.

Водночас Ігнат підкреслив, що українці мають не падати духом, не піддаватися паніці, а також долучатися до навчання сил Протиповітряної оборони на базі Харківського університету імені Івана Кожедуба.

«Набір до Харківського університету триває, під час війни процедура вступу спрощена. Дівчата і хлопці працюватимуть вже на новітніх системах: IRIS-T, NASAMS, Patriot та SAMP/T. Тож хто хоче стати богом ППО - запрошуємо. Навчання за кордоном також передбачено», - додав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду