У Мінсоцполітики пояснили, для чого впроваджується Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг

14:24, 2 квітня 2023
У Міністерстві зазначили, що Реєстр забезпечить механізм прозорості ринку надавачів соцпослуг за рахунок реєстрації відповідних суб’єктів в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери.
У Мінсоцполітики пояснили, для чого впроваджується Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Що таке Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг та для чого він впроваджується пояснили у Міністерстві соціальної політики України.

Так, там зазначають, що Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг – це автоматизована система, призначена для збирання, накопичення та використання даних про надавачів та отримувачів соціальних послуг.

«Реєстр забезпечить механізм прозорості ринку надавачів соціальних послуг за рахунок реєстрації відповідних суб’єктів в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери.

Завдяки функціонуванню Реєстру держава та органи сзахисту населення матимуть зручний доступ до інформації про всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері надання соціальних послуг», - наголосили у Мінсоцполітики.

Також ми розповідали, що Уряд розширив коло осіб, які мають право на отримання ваучера у розмірі більше 25 тисяч грн, який надає Центр зайнятості: деталі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді