ПриватБанк розпочинає виплати грошової допомоги від CARE

13:58, 27 липня 2023
Грошову допомогу отримають ВПО, які тимчасово проживають у трьох, визначених CARE, областях країни.
ПриватБанк розпочинає виплати грошової допомоги від CARE
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

ПриватБанк розпочинає виплати грошової допомоги від міжнародної гуманітарної організації CARE для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у визначених CARE громадах Івано-Франківської, Вінницької та Одеської областей, – повідомляє пресслужба банку.

«Допомогу отримають внутрішньо переміщені особи, які тимчасово проживають і зареєстровані у визначених CARE громадах Івано-Франківської, Вінницької та Одеської областей, попередньо подали заявки на виплату та пройшли етап перевірки документів», – йдеться у повідомленні.

Підтримка передбачена на три місяці, а розмір виплат на одного члена сім’ї складатиме 2220 грн на місяць, однак вся сума виплачуватиметься одним платежем – 6660 грн на кожного члена сім’ї.

Виплата допомоги автоматично здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney. Однак, якщо у отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації було неправильно вказано її реквізити, він отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером грошову допомогу через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати на картку ПриватБанку в Приват24, терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700.

Реєстрація на отримання допомоги уже закрита.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва