Погода різко погіршиться: Україну накриють дощі та похолодання

23:56, 14 жовтня 2023
15 жовтня в Україні очікуються сильні дощі та похолодання.
Погода різко погіршиться: Україну накриють дощі та похолодання
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У неділю, 15 жовтня, на території України очікується зміна погодних умов. За даними Українського гідрометцентру, погода буде хмарною з проясненнями, проте місцями пройдуть сильні дощі, вітер посилиться та температура повітря понизиться.

Синоптики прогнозують дощі у західних та деяких північних та центральних областях, а також значні дощі в Карпатському регіоні. У решті території збережеться погода без опадів.

Вітер буде дмухати південно-західний, у західних та північних областях вдень змінить напрямок на північно-західний і досягатиме швидкості 7-12 м/с. "У західній частині місцями можливі пориви вітру 15-20 м/с", - зауважують синоптики.

Температура повітря в західних областях вночі становитиме 9-14°, в інших районах вночі 8-13°, а на південному сході 5-10° тепла. Вдень в північних і більшості центральних областях очікується 13-18°, на решті території 18-23°, а на півдні Одещини температура повітря підніметься до 25°.

В Карпатах вночі не передбачається опадів, але вранці та вдень очікується дощ, місцями значний. Температура повітря в цьому регіоні вночі та вдень буде коливатися в межах 4-9° тепла.

У Києві також передбачається хмарна погода з проясненнями. Вночі опадів не передбачається, але вдень очікується дощ. Вітер буде південно-західний, з підвищеною швидкістю 7-12 м/с.

Температура вночі в столиці становитиме 11-13° тепла, а вдень відзначиться на рівні 14-16°.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України