Погорів на хабарі: в Ужгороді завідувачу кафедри військової підготовки повідомили про підозру

23:59, 23 жовтня 2023
Студенти повинні були платити завідувачу кафедри військової підготовки за те, аби не мати проблем у зв’язку з відсутністю на навчальних заняттях із поважних причин.
Погорів на хабарі: в Ужгороді завідувачу кафедри військової підготовки повідомили про підозру
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Ужгороді завідувачу кафедри військової підготовки одного з ВНЗ повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Як повідомила Закарпатська обласна прокуратури, підозрюваний налагодив механізм неправомірного одержання коштів від студентів.

«Він озвучував необхідну суму, яку йому потрібно надати, аби не мати проблем у зв’язку з відсутністю на навчальних заняттях із поважних причин.

Згідно з оперативною інформацією, сума хабаря могла варіюватися в межах 300-500 доларів США. Саме на одержанні 400 доларів США від студентки особу викрили та затримали прокурори спільно зі слідчими Ужгородського райуправління поліції та оперативниками УСБУ в Закарпатській області», - сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що керівницю відділення одного з інститутів Національної академії внутрішніх справ викрито на хабарі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва