У Дніпровському районі Києва з’явився новий сквер: фото

07:56, 17 листопада 2023
За підтримки Посольства Індії у столиці створили новий сквер із близько 60 дерев, понад 200 кущів, тисячі злаків та декоративних трав.
У Дніпровському районі Києва з’явився новий сквер: фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Дніпровському районі Києва на вулиці Алматинській створено сучасний сквер «Кусум» за підтримки Посольства Індії в Україні, керівників КМДА та Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА, – повідомляє УНІАН.

Протягом трьох місяців проводилися роботи з облаштування скверу. Комунальні працівники Дніпровського району виконали вирівнювання території площею 0,8 гектара, видалили порослі та очистили зарості, встановили освітлення, систему поливу, паркан, лавки та урни, а також здійснили озеленення.

У сквері висадили близько 60 дерев, понад 200 кущів, тисячі злаків та декоративних трав. Новий сквер також прикрашають арт-об'єкти від сучасного українського митця Петра Антипа.

Участь у відкритті скверу взяв посол Індії в Україні Пан Харш Кумар Джейн. Він відзначив цей проект як приклад співпраці між індійським бізнесом та місцевою владою, що свідчить про довіру до України з боку індійського бізнесу, особливо в нинішні часи. Посол також підкреслив, що цей проєкт символізує дружбу між українським та індійським народами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України