У Києві обмежать в’їзд великогабаритного транспорту: коли та чому

14:14, 24 листопада 2023
У Києві 27 листопада очікується снігопад.
У Києві обмежать в’їзд великогабаритного транспорту: коли та чому
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Київська міська державна адміністрація повідомила, що 27 листопада в пікові ранкові години обмежать в’їзд до міста великогабаритного транспорту. Таке рішення прийняла Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій через прогнозований снігопад.

У КМДА зазначають, що таке рішення дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

«Просимо керівників підприємств із перевезення вантажів, зокрема на великі дистанції, врахувати обмеження при плануванні маршрутів та не створювати накопичення автотранспорту на в’їздах до міста.

Власників підприємств, що здійснюють організовані пасажирські перевезення на території області, за можливості, просимо обмежити поїздки в цей час», - сказано у повідомленні.

Водіїв також закликали у снігопади віддати перевагу громадському транспорту та не залишати авто на тротуарах, крайніх смугах доріг та на узбіччях, аби не заважати роботі спецтехніки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва