Обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги в Києві продовжать до кінця грудня

21:02, 4 грудня 2023
Обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги від Жулянського шляхопроводу до повороту в місто Вишневе продовжено до кінця грудня.
Обмеження руху ділянкою Кільцевої дороги в Києві продовжать до кінця грудня
Ілюстративне зображення: КМДА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві триває капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту в м. Вишневе, що розпочався наприкінці вересня. Обмеження руху ділянкою дороги продовжать до кінця грудня. Про це повідомили у КМДА.

«Через несприятливі погодні умови та блокування вантажів на кордоні з Польщею, що призвело до затримки постачання матеріалів для виготовлення асфальтобетонної суміші, рух цією ділянкою планується відкрити наприкінці 2023 року», - сказано у повідомленні.

У межах капітального ремонту дорожники влаштовують нову систему дощової каналізації. Окрім того, уздовж усієї ділянки фахівці прокладають мережу зовнішнього освітлення з монтуванням опор із сучасними енергоощадними LED-світильниками.

Паралельно тривають роботи із влаштування щебеневої основи для подальшого асфальтування ділянки в три шари, що забезпечить зносостійкість і продовжить термін експлуатації покриття.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду