На Полтавщині знайшли тіло підлітка на горищі власного дому: поліція розслідує умисне вбивство

07:57, 2 січня 2024
Поліція Полтавщини встановлює обставини смерті підлітка в Кременчуці.
На Полтавщині знайшли тіло підлітка на горищі власного дому: поліція розслідує умисне вбивство
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Кременчуці, що в на Полтавщині, поліція розслідує обставини смерті 17-річного підлітка, якого знайшли без ознак життя на горищі за повідомленням місцевої мешканки, – повідомляє поліція Полтавської області.

До відділення № 1 Кременчуцького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що жінка знайшла свого 17-річного сина без ознак життя вдома на горищі. Медичний персонал, який прибув на місце події, констатував смерть хлопця. Наразі поліція розпочала кримінальне провадження у зв’язку з цим випадком.

Після отримання інформації про подію, на місце відразу прибула слідчо-оперативна група місцевої поліції. Тіло підлітка було направлене на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини його смерті.

У зв'язку з цим фактом, слідчим підрозділом поліції за участю Кременчуцької окружної прокуратури розглядається питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нині слідство активно з'ясовує обставини та причини смерті підлітка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва