Киян закликали відмовитися від купання у водоймах на Водохреще

14:44, 5 січня 2024
Жителів столиці закликають утриматися від масових зібрань з міркувань безпеки.
Киян закликали відмовитися від купання у водоймах на Водохреще
Фото: kyivschina24.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мешканців Києва закликали відмовитися від купання у столичних водоймах на Водохреще. Причина — можливі провокації проти вірян. Про це повідомило КП «Плесо».

Столичних мешканців просять не стрибати в ополонки й утриматися від проведення будь-яких масових зібрань з нагоди свята Водохреща 6 січня.

«В умовах війни, проведення будь-яких масових заходів та зібрань, зокрема релігійних, може бути використано країною-агресором або радикальними угрупуваннями з метою вчинення провокацій стосовно вірян та пересічних громадян, задля дестабілізації соціальної та релігійної ситуації у Києві», — сказано у повідомленні.

Також комунальники зазначили, що постійно перевіряють стан пляжів та водойм. Наразі усі показники якості води відповідають нормам.

Нагадаємо, Водохреще у цьому році відзначається 6 січня, так як 1 вересня 2023 року на новоюліанське літочислення перейшли парафії Православної церкви України та Української греко-католицької церкви. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва