У Міноборони заявили, що перевели політику закупівель на стандарти НАТО

10:22, 22 січня 2024
В структурі відомства утворений Департамент політики закупівель, що відповідає за формування політики закупівель.
У Міноборони заявили, що перевели політику закупівель на стандарти НАТО
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Міністерстві оборони України розділили формування політики закупівель та її виконання, і таким чином перейшли на стандарти НАТО. Про це заявив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков, йдеться на сайті відомства.

Як стало відомо, у структурі відомства утворений Департамент політики закупівель, що відповідає за формування політики закупівель. Безпосередньо закупівлі передані окремим агенціям – "Державному оператору тилу" й "Агенції оборонних закупівель".

 Кліменков наголосив, що Міноборони працює над тим, щоб наблизити взаємосумісність із Північноатлантичним альянсом в питаннях організації закупівель, бюджетного процесу, доброчесності та інституціях.

"Співпраця з країнами НАТО – це унікальна можливість залучити передовий військовий досвід та інтегрувати його в нашу власну оборонну систему. Ми прагнемо до вдосконалення стандартів та підвищення кваліфікації наших військовослужбовців, а також до зміцнення оборонної потужності країни", - розповів він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду