У Києві затримали жінку, яка вдарила знайомого ножем у живіт

23:22, 21 лютого 2024
Слідчі столичної Оболоні повідомили нападниці про підозру.
У Києві затримали жінку, яка вдарила знайомого ножем у живіт
Джерело фото: поліція Києва
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Жінці, яка вдарила знайомого ножем у живіт, повідомили про підозру вчинення тяжкого тілесного ушкодження, повідомляє поліція Києва.

Згідно з інформацією поліції, зловмисницю було затримано менш ніж за годину після вчинення злочину. Під час затримання з неї був вилучений ніж. Жінці загрожує до восьми років ув'язнення.

Поліція отримала повідомлення про чоловіка з ножовим пораненням на одній з вулиць Оболонського району через спецлінію 102. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, співробітники відділу кримінальної поліції, кінологи та лікарі швидкої допомоги.

За попередніми даними, конфлікт між знайомими спалахнув на вулиці, під час якого жінка здійснила напад на чоловіка ножем у живіт, після чого втекла. Потерпілого доставили до лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням.

Оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції знайшли та затримали порушницю, якою виявилася місцева мешканка 1988 року народження. Вона була затримана у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі повідомили затриманій про підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду