На українсько-словацького кордоні попереджають про зміни в русі легковиків

20:48, 1 березня 2024
Держмитслужба оголосила про модернізацію митниці та перенаправлення легкових автомобілів на вантажний напрямок на кордоні зі Словаччиною.
На українсько-словацького кордоні попереджають про зміни в русі легковиків
Джерело фото: comestudy.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна митна служба України оголосила про тимчасові зміни у перетині українсько-словацького кордону, спрямовані на модернізацію митної інфраструктури.

Так, з 4 по 27 березня цього року на пункті пропуску «Ужгород-автомобільний», який знаходиться на кордоні зі Словаччиною, розпочнуть встановлення сучасних модульних конструкцій для митно-прикордонного контролю та санітарних споруд. Ці заходи потребують тимчасового перенаправлення легкових автомобілів на вантажний напрямок, де буде здійснюватися їх пропуск та митно-прикордонний контроль.

На митниці наголошують, що для зручності громадян будуть встановлені додаткові знаки на під’їзді до КПП «Ужгород - Вишнє-Нємецьке», а представники Нацполіції будуть керувати рухом легкових авто.

Транспортні засоби, що в'їжджають в Україну з боку Словаччини, будуть направлені на відповідну смугу руху за допомогою прикордонної служби.

Зазначається, що ці зміни можуть призвести до тимчасових незручностей та збільшення часу очікування при проходженні митно-прикордонних формальностей. Однак, після завершення монтажних робіт пасажирський напрямок повернеться до звичного режиму.

Зазначається, що Держмитслужба активно співпрацює з партнерами щодо модернізації митно-прикордонної інфраструктури. Зокрема, за домовленостями з проєктом USAID та посольством Сполучених Штатів в Україні, у 2024 році заплановано провести ряд заходів на ключових митних постах західного регіону для поліпшення умов здійснення митно-прикордонного контролю.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду