Лобове зіткнення на Київщині: судитимуть правоохоронця, який скоїв смертельну ДТП

11:51, 7 березня 2024
Перед судом постане правоохоронець з Білої Церкви, який обганяючи авто, виїхав на зустрічну смугу та скоїв смертельну ДТП.
Лобове зіткнення на Київщині: судитимуть правоохоронця, який скоїв смертельну ДТП
Джерело фото: ДБР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Після завершення розслідування Державне бюро розслідувань направило до суду справу про ДТП, що сталася в липні 2023 року на Київщині, у результаті якої загинула пасажирка одного з автомобілів.

За інформацією ДБР, 15 липня 2023 року правоохоронець з Білої Церкви, керуючи власним авто, перевищив допустиму швидкість в населеному пункті Кашперівка. Намагаючись здійснити обгін у забороненому місці, він виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ. Хоча правоохоронець спробував уникнути зіткнення, обравши виїзд на узбіччя, водій ЗАЗ також відхилив кермо, що призвело до нещасного випадку.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля ЗАЗ загинула на місці, а водій отримав середньої тяжкості травми. Експертиза встановила вину обох водіїв у вчиненні правопорушення. Тепер справа передана до суду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Віталій Катющенко
    Віталій Катющенко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Євген Мацький
    Євген Мацький
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду