На столичній парковці біля ТРЦ напали на власника Mercedes-Benz

15:01, 11 березня 2024
У Києві власника Mercedes-Benz вдарили ножем на парковці ТРЦ.
На столичній парковці біля ТРЦ напали на власника Mercedes-Benz
Джерело фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві на парковці торгівельного центру вдарили власника Mercedes-Benz GLE 300, коли він сідав за кермо автомобіля. За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури двом чоловікам повідомлено про підозру у розбійному нападі з метою заволодіння автомобілем та застосуванні насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Подія сталася 9 березня близько 8 години вечора на паркувальному майданчику ТРЦ "Lavina Mall". Двоє чоловіків помітили, як власник автомобіля сідає за кермо, і вирішили відібрати машину. Один із нападників сів на заднє сидіння, щойно власник відчинив двері, та почав завдавати удари ножем, тоді як інший нападник напав ззовні, наблизившись до водійських дверей. На крик потерпілого увагу звернули свідки, тому зловмисники, не встигнувши відібрати автомобіль, втекли.

Згодом поліція затримала двох чоловіків у віці 19 та 21 рік. Встановлено, що вони мешкали в хостелі столиці, а викраденням автомобіля планували заробити гроші на поїздку за кордон.

За вказаним фактом розбійного нападу законом передбачено позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду