Підпалили авто ЗСУ на замовлення спецслужб рф: у Одесі затримали двох чоловіків

07:00, 27 червня 2024
За знищення однієї автівки російський куратор пообіцяв їм 2 тис доларів.
Підпалили авто ЗСУ на замовлення спецслужб рф: у Одесі затримали двох чоловіків
Фото: od.gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Одесі правоохоронці повідомили про підозру двом особам за фактом вчинення терористичного акту, за попередньою змовою групою осіб.

Як повідомила Одеська обласна прокуратура,  підозрювані на виконання завдань спецслужб рф підпалили автомобіль військового ЗСУ в одному із районів міста.

«Чоловіки діяли на замовлення ворога з метою порушення громадського порядку, залякування населення та створення хибного інформаційного приводу для пропагандистських медіаресурсів рф щодо діяльності на території Одеси антиукраїнського підпілля», - пише прокуратура.

Результат виконаної «роботи» зловмисники знімали на відео, щоб надати замовникам доказ виконання завдання. За знищення однієї автівки російський куратор пообіцяв їм 2 тис доларів США.

Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років.

У прокуратурі додають, що наразі вирішується питання щодо додаткової кваліфікації їхніх злочинних дій.

Фото:  od.gp.gov.ua

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд