В Україні розроблять план повернення дитячих закладів, евакуйованих за кордон

11:34, 6 серпня 2024
У Коордштабі обговорили повернення дітей, які були евакуйовані у складі закладів за межі України через російську агресію.
В Україні розроблять план повернення дитячих закладів, евакуйованих за кордон
Джерело фото: Getty Images
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Робоча група розробить план повернення дітей, евакуйованих у складі закладів за межі України через російську агресію.

Про це йшлося на засіданні Координаційного штабу з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану, пишуть у Мінреінтеграції.

Як зазначається, учасники засідання обговорювали повернення дітей, які були евакуйовані у складі закладів за межі України через російську агресію. Зокрема, йшлося про підготовку відповідного плану.

За дорученням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук його розробленням займатиметься робоча група у складі 35 осіб. До неї увійдуть представники центральних органів виконавчої влади, обласних військових адміністрацій, громадських і міжнародних організацій тощо.

Як писала раніше «Судово-юридична газета», у Коордштабі заявили про потребу у кадровому резерві осіб, які супроводжують дітей в евакуації за кордоном.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва