На Житомирщині покарали чоловіка, який збував наркотики та психотропи

22:36, 6 серпня 2024
Чоловік проведе 7 років у в’язниці.
На Житомирщині покарали чоловіка, який збував наркотики та психотропи
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Бердичівський міськрайонний суд ухвалив вирок чоловіку, якого визнав винним у придбанні, зберіганні з метою збуту наркотичних та психотропних речовин, а також у збуті психотропів. Про це повідомляє пресслужба суду. 

Суд призначив обвинуваченому  остаточне покарання - 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна. За одним епізодом суд обвинуваченого виправдав.

Суд встановив, що бердичівлянин повторно незаконно двічі придбав та збув за гроші психотропну речовину амфетамін одному і тому ж покупцеві. Також обвинувачений повторно придбав наркотичний засіб метадон та особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, які зберігав з метою збуту та які поліція виявила та вилучила в обвинуваченого під час затримання та  особистого обшуку.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково. Та незважаючи на це його винуватість по епізодам збуту психотропних речовин особі повністю доведена. Щодо збуту амфетаміну іншій особі, у чому обвинувачувався чоловік, суд його виправдав, оскільки визнав переважну частину доказів недопустимими.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді 6 років та 6 місяців позбавлення волі. Враховуючи, що чоловік перебував на іспитовому терміні  за іншим вироком Бердичівського суду, проте вчинив  нові злочини, суд призначив остаточне покарання – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна (справа № 274/6693/20).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Марина Кухар
    Марина Кухар
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Ганна Вронська
    Ганна Вронська
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Ігор Олендер
    Ігор Олендер
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді