Чинили опір правоохоронцям: на кордоні зі Словаччиною затримали зухвалих ухилянтів

22:54, 8 серпня 2024
Під час затримання двоє ухилянтів стали чинити опір правоохоронцям та спробували вчинити насильницькі дії щодо них.
Чинили опір правоохоронцям: на кордоні зі Словаччиною затримали зухвалих ухилянтів
Фото: dpsu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило, що прикордонники Чопського загону затримали сімох чоловіків призовного віку, які мали намір у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Зазначається, що ухилянтів виявили на околиці прикордонного населеного пункту Сіль Ужгородського району. Затримані мали при собі паспортні документи громадян України і виявилися місцевими жителями.

Більшість з них були між собою родичами і впродовж тривалого часу планували незаконний перетин кордону. Вони добре знали ділянку прикордоння, тож обговорили усі деталі, склали оптимальний на їхню думку маршрут, сподіваючись не натрапити у горах на прикордонників.

«Коли ж їх зупинив прикордонний наряд, двоє чоловіків стали чинити опір правоохоронцям та спробували вчинити насильницькі дії щодо оперативного співробітника. Прикордонникам довелося застосувати заходи фізичного впливу, аби вгамувати порушників», - заявили прикордонники. 

Групу доставили у прикордонний підрозділ, де щодо затриманих склали адміністративно-процесуальні документи. За невиконання законних вимог прикордонного наряду двом закарпатцям також доведеться відповідати перед судом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Олійник
    Оксана Олійник
    суддя Вищого антикорупційного суду
  • Володимир Гевко
    Володимир Гевко
    голова Господарського суду Тернопільської області