Володимир Зеленський заявив, що є три сценарії розвитку ситуації для України після виборів у США

12:36, 18 жовтня 2024
Першим сцінарієм, на думку Президента Зеленського, є продовження підтримки союзниками, «які все ще бояться деяких ризиків».
Володимир Зеленський заявив, що є три сценарії розвитку ситуації для України після виборів у США
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що результати президентських виборів у США, які пройдуть у листопаді, суттєво вплинуть на майбутнє України та її прагнення до НАТО. Він також підкреслив, що після американських виборів існує три можливі сценарії для України. Про це він сказав у інтерв'ю Financial Times.

На думку Президента,один із них - подальша підтримка, однак при цьому союзники "побоюватимуться деяких ризиків". Два інші варіанти Україна бачить залежно від того, хто переможе у виборах США.

"Більш позитивний? Чи менш позитивний? Чесно кажучи, я не знаю. І це дуже чутлива тема длянаших людей", - сказав Зеленський.

Як повідомляє видання, віцепрезидентка і кандидатка від демократів Камала Гарріс заявила, що в майбутньому розгляне питання про членство України в НАТО, а експрезидент і кандидат від республіканців Дональд Трамп розкритикував військову допомогу Вашингтона Києву і заявляв, що "залагодить конфлікт, щойно буде обраний".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Романюк
    Роман Романюк
    український політик, Заслужений юрист України, народний депутат України VII, VIII скликань
  • Володимир Кифлюк
    Володимир Кифлюк
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Сергій Іонушас
    Сергій Іонушас
    голова Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності