Кабмін призначив Олександра Перцовського головою правління Укрзалізниці

12:58, 21 жовтня 2024
Олександр Перцовський замінив Євгена Лященка, який продовжить працювати на посаді члена правління Укрзалізниці.
Кабмін призначив Олександра Перцовського головою правління Укрзалізниці
Фото: cfts.org.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів України за поданням наглядової ради АТ «Укрзалізниця» призначив Олександра Перцовського головою правління компанії строком на три роки.  Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Зазначається, що до завершення контракту з Укрзалізницею Євген Лященко, який з березня 2023 року до сьогодні займав посаду голови правління, продовжить працювати на посаді члена правління. Крім того, з посад членів правління Укрзалізниці звільнено Володимира Крота, Ореста Логунова та Антона Мішина.

В Укрзалізниці нагадали, що Олександр Перцовський працює в АТ «Укрзалізниця» з 2020 року. Дотепер він обіймав посаду члена правління та відповідав за пасажирський напрям.

Також було оприлюднено розпорядження Кабінету Міністрів «Деякі питання правління акціонерного товариства «Українська залізниця».

У ньому сказано, що Лященка, Крота, Логунова, Мішина та Перцовського звільнили із займаних посад відповідно до пункту 1 статті 36 Кодексу законів про працю України.

Олександра Перцовського було призначено головою правління акціонерного товариства «Українська залізниця» строком на три роки.

У свою чергу Євгена Лященка призначено членом правління до 31 березня 2025 року.

«Уповноважити голову наглядової ради акціонерного товариства «Українська залізниця» підписати контракт з головою правління акціонерного товариства «Українська залізниця» Перцовським Олександром Семеновичем», - йдеться у розпорядженні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду