У Львові чоловік посадив за кермо автомобіля 9-річну доньку, відео

09:17, 13 квітня 2024
Чоловік, на якого склали адмінпротоколи, давав дитині за кермом поради «їхати у своєму ряді» та «вирівнюватися», щоб її ніхто не обігнав.
У Львові чоловік посадив за кермо автомобіля 9-річну доньку, відео
Фото: патрульна поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львові чоловік опублікував в мережі відео, на якому його 9-річна донька керує автівкою. Тато дівчинки сидів поруч з нею, на пасажирському сидінні та радів вмінням дитини. 

"Вирівнюйся, щоб тебе ніхто не обігнав. Молодець. Ще рік і на гонки", – коментував відео чоловік.

Правоохоронці відреагували на відео та оперативно затримали чоловіка.

"Відео розлетілось по різних пабліках. Автор думав, напевно, що то круто і прикольно "так жити". Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтили. Що було закономірно. Бо то було не круто, а фейспалм. Звісно, що ми відшукали цього 31-річного блогера", - розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

На чоловіка склали два протоколи: за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч.2 ст.126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд