Аварія ескалатора у римському метро: стало відомо про стан постраждалих українців

23:45, 24 октября 2018
Громадяни України, які постраждали під час аварії, приїхали з України підтримати російську футбольну команду.
Аварія ескалатора у римському метро: стало відомо про стан постраждалих українців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Громадяни України, які постраждали під час аварії ескалатора в Римі, вже повертаються додому, повідомляє директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, передає "Українська правда" .

"Зараз усі постраждалі громадяни України виписані з лікарні. У них рвані рани та забої. Один громадянин вже залишив територію Італії рейсом Рим — Варшава", — сказав він.

Решта українців вже придбали квитки на рейс Рим — Київ.

"Зараз вони чекають вильоту з аеропорту", — сказав Погорельцев, додавши, що вони відлітають в ті ж дати і час, які і планували з самого початку.

Він не зміг уточнити, чи є ці громадяни України жителями України або вони жителі Росії.

"Поки не було необхідності це з'ясовувати. Вони громадяни України, ми захищаємо їх права. Відомо тільки, що вони є членами українського фан-клубу ЦСКА", — підсумував Погорельцев.

Також повідомляється, що громадяни України, які постраждали в результаті аварії ескалатора в римському метро, приїхали з України підтримати російську футбольну команду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Римі на станції метро Repubblica обвалився ескалатор. В результаті чого 30 осіб травмувалися. Серед них були 15 уболівальників московського футбольного клубу ЦСКА і четверо українців, повідомили в посольстві Росії в Італії. Всього госпіталізовано 15 уболівальників.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва