Ситуація з коронавірусом: померло вже понад 600 осіб

11:41, 7 февраля 2020
Випадки захворювання зафіксовані в понад 20 країнах світу.
Ситуація з коронавірусом: померло вже понад 600 осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство охорони здоров'я України повідомило, що станом на 7 лютого у світі зареєстровано 31 472 лабораторно підтверджених випадки нової коронавірусної інфекції, з них 638 летальних. Відповідна заява з’явилась у прес-службі МОЗ України.

«70% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої новим коронавірусом, зафіксовано в одній провінції Китаю — Хубей. За межами Китаю зафіксовано 225 випадків хвороби, з них 1 з летальними наслідками.

В Україні жодного підтвердженого лабораторно випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що великі авіалінії призупиняють рейси в Китай через спалах коронавірусу, в результаті якого померли вже понад 130 людей. 

Нагадаємо, чи може смертельний вірус з Китаю потрапити в Україну

Додамо, на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського діяльність оперативного штабу щодо недопущення поширення захворювання на території України, який діє при Міністерстві охорони здоров’я України, перенесено на рівень Кабінету Міністрів України. Створена відповідна робоча група. Також усі відповідні державні органи активізували роботу зі спостереження та готовності до виникнення надзвичайної ситуації, включаючи створення резерву засобів індивідуального захисту та інших необхідних ресурсів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки