Коронавірус впевнено крокує планетою: у світі ізолюють сполучення з Іраном

20:25, 23 февраля 2020
Турецько-іранський кордон закритий через коронавірус.
Коронавірус впевнено крокує планетою: у світі ізолюють сполучення з Іраном
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Через спалах смертельного коронавірусу в Ірані, Кувейт закрив порти, а Туреччина закрила кордон і призупинила транспортне сполучення з Іраном. Про це повідомляють місцеві інформагентства Анадола та Reuters.

«Кувейт заборонив в неділю судам з Ірану швартуватися в портах емірату через спалах нового коронавирусу... Кувейтські влада розглядає це рішення в якості заходів щодо запобігання поширенню вірусу нового типу, який забрав життя кількох людей в ісламській республіці», - сказано у повідомленні.

Також повідомляється, що було припинено авіасполучення з Іраном, а національний перевізник планує організувати евакуацію 700 громадян Кувейту з Ірану.

«Турецько-іранський кордон закритий через коронавірус. За словами міністра охорони здоров'я Туреччини Фахреттіна Коджа, Анкара тимчасово призупиняє транспортне сполучення з сусідньою країною. Ці обмеження торкнуться авіаперельотів, руху поїздів і перетину кордону на автотранспорті», - повідомили в ЗМІ.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ України повідомило, що в державі не зафіксовані випадки коронавірусу COVID-19. У відомстві попросили громадян не вірити фейкам.

Також ми повідомляли, що нові випадки зараження смертельним китайським коронавірусом зафіксували в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Додамо, Володимир Зеленський у своєму Telegram-каналі запевнив, що Україна вживає безпрецедентні заходи безпеки щодо недопущення проникнення коронавірусу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області