Названо 5 найгірших позашляховиків з пробігом, яким потрібен ремонт

17:00, 24 октября 2021
Представлено рейтинг найгірших позашляховиків з пробігом.
Названо 5 найгірших позашляховиків з пробігом, яким потрібен ремонт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Автомобільні експерти склали рейтинг найгірших позашляховиків з пробігом. Дані автомобілі часто ламаються і підводять. Про це повідомляє профільний ресурс Hotcars.

5 місце Kia Sorento

Kia Sorento 2012 року виготовлення має погану репутацію серед авто ще з 2002 року. Власники авто повідомляли про проблеми з двигуном, які часто приводили до повної поломки автомобілів з пробігом менше 100 тисяч км.

4 місце Lincoln MKT

Lincoln MKT 2010 року випуску згідно з даними Consumer Reports зайняв останнє місце в списку найбільш ненадійних люксових брендів. У машини було велике споживання палива, погана керованість і застарілий інтер’єр.

Власники авто скаржилися на ненадійну систему кондиціонування повітря і передчасний знос шин.

3 місце Chevrolet Equinox

Chevrolet Equinox 2005 року випуску в США можна придбати за 2,5 тисячі доларів, що говорить про «популярності» авто. У Штатах були зареєстровані сотні скарг, які варіюються від надмірної витрати масла, відмови паливного насоса і поломки прокладки головки блоку циліндрів в моторі.

2 місце Ford Explorer

У Ford Explorer 2004 року випуску було зафіксовано відмову трансмісії поряд з іншими проблемами, такими як прослизання шестерень і миготливий індикатор коробки передач O / D.

1 місце Jeep Grand Cherokee

Найбільше скарг надходило на Jeep Grand Cherokee 2011 випуску. Відомо, що позашляховик страждає від проблемного повністю інтегрованого силового модуля (TIPM). По суті, це схоже на «мозковий ящик» для всіх електричних систем в автомобілі, і будь-який дефект може проявитися по-різному.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які автівки найчастіше ввозять українці в режимі «імпорт» у 2021 році.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді