Інфікований коронавірусом житель Житомира був за кордоном разом з групою: нові подробиці

14:44, 20 марта 2020
За словами мера міста, чоловік працює в турфірмі, від якої возив групу за кордон.
Інфікований коронавірусом житель Житомира був за кордоном разом з групою: нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Житель Житомира, у якого 19 березня підтвердили інфікування коронавірусом, працює в турфірмі, і за кордоном перебував разом із групою туристів. Про це повідомляє  Житомир.info із посиланням на міського голову Сергія Сухомлина.

«Чоловік повертався з-за кордону не з другом та його сином, як він повідомляв раніше. За кордон він возив цілу групу людей, і разом із ними повертався у літаку. Зараз за допомогою соціальних мереж було встановлено, від якої турфірми вони їздили, де вони були, і на ранок обіцяють встановити все коло осіб, з якими інфікований контактував. За словами пацієнта, він сам був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Він цю інформацію приховував», – повідомляє журналіст видання.

Для збору інформації про членів туристичної групи, чисельність якої наразі невідома, будуть залучені працівники поліції та Служби безпеки України.

За словами мера Житомира, чоловік працює в турфірмі, від якої возив групу за кордон і разом із нею повернувся літаком в Україну.

Нагадаємо, увечері 19 березня на брифінгу голова ОДА Віталій Бунечко розповідав, що, за словами чоловіка, той повертався до України разом із товаришем та його сином, але повідомити їхні дані інфікований коронавірусом відмовлявся.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що інфікований коронавірусом житель Житомира влаштував скандал через харчування в лікарні.

Крім того, головний санітарний лікар розповів, чи буде продовжено режим карантину.

Також ми показували, як живе столиця після закриття метрополітену.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді