Стало відомо, чи продовжать заборону на Вконтакте та Одноклассники: Рада прийняла рішення

09:20, 14 мая 2020
Рада вирішила рекомендувати РНБО прийняти рішення про продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів.
Стало відомо, чи продовжать заборону на Вконтакте та Одноклассники: Рада прийняла рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

13 травня на другому позачерговому засіданні Верховна Рада прийняла Постанову № 3319 «Про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Про це повідомляється на офіційному сайті парламенту.

За документ проголосували 248 народних обранців.

Постанову прийнято у зв’язку з триваючою збройною агресією Російської Федерації проти України, сприянням і фінансуванням нею терористичної діяльності в Україні, що призвело до порушення територіальної цілісності України, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації частини її суверенної території, численних людських жертв, реальних та потенційних загроз національним інтересам, безпеці і суверенітету, відповідно до положень частини першої статті 5 та статті 4 Закону України «Про санкції».

Так, Верховна Рада України постановила:

  1. Схвалити та внести на розгляд Ради національної безпеки і оборони України пропозицію щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017
  2. Рекомендувати Раді національної безпеки і оборони України прийняти рішення про продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” (з наступними змінами), що було введено в дію Указом Президента України від 15 травня 2017 року №133/2017.

Раніше «Судово-юридична газета» розповідала, що Рада прийняла закон про банки.

Крім того, ми писали про зміни до процесуальних кодексів щодо щодо перебігу строків під час карантину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді