Рада підтримала зміни до закону про бюджет щодо державних запозичень

14:24, 3 ноября 2020
Документом доповнено перелік кредитів, що залучаються державою до спеціального фонду Державного бюджету на 2020 рік, проектами «Додаткове фінансування для проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»», «Додаткове фінансування Проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»».
Рада підтримала зміни до закону про бюджет щодо державних запозичень
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні 3 листопада Верховна Рада прийняла закон 3040а щодо внесення змін до ст. 1 Закону України «Про Державний бюджет на 2020 рік», додатків №3 «Розподіл видатків Державного бюджету України на 2020 рік», №4 «Повернення кредитів до Державного бюджету України та розподіл надання кредитів із Державного бюджету України в 2020 році» та №8 «Перелік кредитів (позик), що залучаються державою до спеціального фонду Державного бюджету України на 2020 рік від іноземних держав, іноземних фінансових установ і міжнародних фінансових організацій для реалізації інвестиційних проєктів» до нього пропонується збільшити на 547583,1 тис. грн бюджетні призначення спеціального фонду Міністерству охорони здоров’я України на фінансування бюджетної програми «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» (код 2301610). Одночасно зменшено бюджетні видатки Міністерству соціальної політики України на фінансування бюджетної програми «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» (код 2501630) - на 7583,1 тис. грн, а також Міністерству енергетики України на надання кредиту з Державного бюджету у 2020 році за бюджетною програмою «Реконструкція, капітальний ремонт та технічне переоснащення магістрального газопроводу Уренгой-Помари-Ужгород» (код 2401620) - на 540000 тис. гривень.

Законом доповнено перелік кредитів (позик), що залучаються державою до спеціального фонду Державного бюджету України на 2020 рік, проєктами «Додаткове фінансування для проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»», «Додаткове фінансування Проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що парламент підтримав закон щодо реорганізації РДА.

Також паспорти та номерні знаки можливо буде отримати поштою: Рада змінила порядок роботи ЦНАПів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді