Рада підтримала в першому читанні проект Державного бюджету на 2021 рік

13:40, 5 ноября 2020
«За» проголосували 275 парламентарів.
Рада підтримала в першому читанні проект Державного бюджету на 2021 рік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада України за результатами розгляду у першому читанні проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2021 рік №4000, поданого Кабінетом Міністрів України, схвалила висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2021 рік як Бюджетні висновки Верховної Ради України.

Кабінету Міністрів України доручено підготувати проєкт Закону України про Державний бюджет України на 2021 рік до другого читання відповідно до Бюджетних висновків Верховної Ради України та подати його на розгляд Верховної Ради України у двотижневий строк із дня набрання чинності цією Постановою.

Проєкт Постанови зареєстровано за №4000-П.

«Дякуємо народним депутатам за державницьку позицію, а бюджетному комітету та Міністерству фінансів за оперативну роботу та аналіз понад 2 тисяч правок. Частина з них будуть враховані при підготовці бюджету до другого читання.

Розраховуємо на подальшу конструктивну співпрацю з парламентарями. Адже вчасно ухвалений бюджет — це відповідальність перед людьми та перед громадами, які вперше формуватимуть свої місцеві бюджети», — зазначив Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль.

Нагадаємо, напередодні «Судово-юридична газета» повідомляла, що депутати провалили зміни до Бюджетного кодексу, які перерозподіляють видатки на судову систему.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва