Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає внесення змін до КУпАП

13:00, 18 ноября 2020
Засідання проходить у режимі відеоконференції.
Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає внесення змін до КУпАП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 18 листопада, Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання у форматі відеоконференції. Про це інформує пресслужба парламенту.

Проект порядку денного

  1. Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Діяльність Державного бюро розслідувань, стан виконання покладених на Державне бюро розслідувань завдань та додержання ним законодавства, прав і свобод громадянина».
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху» (реєстр. № 2695). Друге читання.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо зміни строків накладення адміністративних стягнень за керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» (реєстр. № 2455), поданий народними депутатами Павлішем П.В. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання світлоповертальних елементів пішоходами» (реєстр. № 2694). Друге читання.
  5. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання світлоповертальних елементів учасниками дорожнього руху» (реєстр. № 2696). Друге читання.
  6. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 127 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності пішоходів за порушення правил дорожнього руху (реєстр. № 2697). Друге читання.
  7. Про проект Закону України «Про державну реєстрацію геномної інформації людини» (реєстр. № 4265), поданий народними депутатами України Бакумовим О. С. та іншими народними депутатами України. Комітет головний. Перше читання.
  8. Різне.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що проект Держбюджету-2021 не зможе забезпечити всіх суддів посадовими окладами.

До того ж, 3 листопада на сайті Верховної Ради з’явився текст проекту Державного бюджету на 2021 рік з правками після їх розгляду комітетом.

Також вчора, 17 листопада, антикорупційний комітет розглядав зміни до закону про адвокатуру та адвокатську діяльність.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді