Законопроект про перехідний період: оприлюднено драфт

19:15, 11 января 2021
Рекомендації можна направляти до 29 січня.
Законопроект про перехідний період: оприлюднено драфт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Законопроект «Про державну політику перехідного періоду» наразі знаходиться на розгляді для надання пропозицій центральними органами виконавчої влади, державними службами та фондами, місцевими органами влади, науковцями, міжнародними організаціями, громадськими організаціями, експертним середовищем, судовими органами, прокуратурою, органами військового управління, представництва Президента України в АРК та іншими. Про це повідомляє пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

«Ознайомитися з надісланим експертному і науковому середовищу драфтом проекту закону можна за посиланням.

Будь-хто з бажаючих теж може направити свої рекомендації до 29 січня 2021 року  на адресу електронної пошти: [email protected].

Після збору пропозицій документ буде доопрацьовано та направлено на розгляд до Верховної Ради України згідно з регламентом та процедурою і оприлюднено окремо з урахуванням пропозицій.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2020 Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій завершило розробку проєкту закону «Про державну політику перехідного періоду» і направило на розгляд для надання пропозицій центральним органам виконавчої влади, державним службам та фондам, місцевим органам влади, науковцям, міжнародним організаціям, громадським організаціям, експертному середовищу, судовим органам, прокуратурі, органам військового управління, представництву Президента України в АРК та іншим», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, як депутати пропонують змінити соціальні гарантії внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва